Lange vingers

  • 3 eieren
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 55 gram fijne kristalsuiker
  • 75 gram Dovesfarm witte bloem
  • 15 gram maïzena
  • 2 theelepels fiberhusk
  • Snufje zout
  • Fijne  kristal suiker om erover te strooien
  • spuitzak met rond, glad mondje van ca. 1 cm

Verwarm de oven voor op 165 graden 

De eieren splitsen.
Het eiwit met een snufje zout en helft van de suiker stijf kloppen.
Het eidooiers met vanille suiker en helft van de suiker romig kloppen.
Bloem, maïzena en fiberhusk mengen.
Het eiwit en bloem om en om en lepel voor lepel bij de eidooiers mengen met een spatel.
Doe het beslag in een spuitzak en spuit lange vingers op de bakplaat met bakfolie. Bestrooi ze met fijne suiker.
Bak de lange vingers ca. 12 minuten op 165 graden en laat ze daarna in de oven met de deur op een kiertje afkoelen.