- 75 gram rijstmeel
- 75 gram tapiocameel
- snufje zout
- 1 ei
- 125 ml melk
- 25 gram vloeibare margarine
Doe de beide meelsoorten en het zout in een mengkom en roer door elkaar.
Voeg het ei en 2/3 van de melk toe en mix tot een klontvrij geheel.
Mix de rest van de melk en de vloeibare margarine er door.
Verhit een kleine anti-aanbakpan en schep een pollepel beslag in de pan.
Draai de pan zodat het beslag gekijkmatig verdeeld is over de bodem.
Bak de wrap tot hij aan de onderkant lichtbruin is en keer hem om.
Bak de onderkant tot er bruine spikkels op zitten.
Schep de wrap op een bord en dek af met een ander bord.
Bak zo verder tot het beslag op is.
Laat de wraps afgedekt afkoelen, keer het stapeltje tussen door een keer om en veeg het bovenste bord droog.
De wraps zijn zowel koud als warm heerlijk met een vulling die je lekker vindt.