Voor 1x de basis pannenkoeken
- 60 gram bacon, uitgebakken en in smalle reepjes gesneden
- 100 gram gerookte kipfilet in reepjes
- 100 gram belegen goudse kaas in kleine stukjes gesneden
- 1 tomaat, zonder zaad in kleine stukjes gesneden
- 2 koude hardgekookte eieren, grof geprakt
- Klein blikje mais, uitgelekt
- 3 eetlepels wortel, grof geraspt
- Ijsbergsla in smalle reepjes gesneden
Meng alle ingrediënten, behalve de sla, in een grote kom losjes door elkaar met een vork.
Dressing:
- 60 gram danish blue
- 1 ½ eetlepel zure room
- Ca 6 eetlepels slagroom
Doe de danish blue met de zure room en 1 eetlepel slagroom in een kom en prak het goed door elkaar tot er (bijna) geen klontjes meer in zitten.
Roer de rest van de slagroom er door, tot yoghurt dikte.
Verdeel sla, vulling en dressing over de pannenkoeken, sla de onderkant van de pannenkoek een stukje om en rol hem dan vanaf de zijkant op.