
Ongeveer 15 stuks.
- 250 gram witte broodmix bv. Conzensa wit of Twello’s wit
- 4 gram suiker
- 8 gram bakpoeder
- (½ theelepeltje zout bij ander meel)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel crème fraîche
- 250 ml heet water
- ongeveer 6 theelepels pizza/italiaanse kruiden
- ongeveer 4 theelepels paprikapoeder
- 200 gram geraspte (oude) kaas
Meel, suiker, bakpoeder, zout, kruiden en paprikapoeder goed door elkaar roeren.
Water, olie en crème fraîche erdoor roeren en mixen tot een glad deeg.
130 gram geraspte kaas erdoor mixen.
In een spuitzak doen met een spuitmond met stervormige opening.
Stengels van ongeveer 15 cm. lengte spuiten op bakpapier en dan nog op iedere stengel wat geraspte kaas leggen.
Oven voorverwarmen op 190 graden en de stengels in 10-12 minuten goudbruin bakken in het midden van de oven.
Laat ze heel licht kleuren want als ze te donker worden dan smaakt de kaas bitter.