
- 300 gram chocolade, melk of puur
- Ca 90 gram rozijnen
- Ca 75 gram (multigrain) flakes van Zizo
- Ca 60 gram (geroosterde) hazelnoten
Week de rozijnen minimaal 15 minuten in heet water.
Breek de chocolade in een ruime glazen kom (anders past de rest er niet bij).
Smelt de chocolade op 360 in de magnetron, verwarm 2 minuten, draai de schaal en verwarm 1 minuut, herhaal dit tot de chocolade helemaal gesmolten is.
Doe de hazelnoten in een plastic zak en sla ze met de achterkant van een lepel in grove stukken.
Knijp de rozijnen goed uit en rol ze in keukenpapier, dep ze goed droog.
Roer de rozijnen, flakes en hazelnoten door de chocolade tot ze er aan alle kanten mee bedekt zijn.
Schep bergjes op bakpapier en laat ze opstijven.
Bewaar ze in een afgesloten trommel.
Tips:
Schep het mengsel in kleine papieren vormpjes.
Schep het mengsel in mini siliconen cupcake vormpjes.