- 180 gram roomboter
- 225 gram extra bittere chocolade (delicate van AH)
- 300 gram suiker
- 3 eieren
- 150 gram DovesFarm witte bloem
- 1 eetlepel fiberhusk
- kleine tl bakpoeder
- 1 zakje vanilesuiker
- 100 gram pecannoten
Bakvorm van 20 x 20 cm.
Oven voorverwarmen op 180 graden.
Vel bakpapier afknippen net iets smaller dan de lengte van de bakvorm.
Bakpapier in de bakvorm leggen en aan twee kanten eroverheen laten hangen.
Chocolade in blokjes breken en in een bakje in de magnetron op half vermogen laten smelten.
Boter in stukjes snijden en door de gesmolten chocolade roeren totdat de boter ook volledig gesmolten is.
Als de boter niet volledig smelt, bakje nog 10 seconde terug in de magnetron.
Eieren boven een kom breken en met een garde het eiwit en eigeel kort door elkaar roeren.
Vanille suiker en suiker toevoegen en door het ei scheppen.
Chocolade mengsel door eimengsel scheppen.
Bloem, fiberhusk en bakpoeder boven het mengsel zeven en erdoor scheppen.
En al laatste de pecannoten door het mengsel scheppen.
Mengsel in de bakvorm gieten en in 40 minuten gaar bakken.
Brownies in de vorm helemaal af laten koelen, ze zijn nog vloeibar als ze uit de oven komen.
Snij ze in kleine blokjes.